​Selskaber i hyggelig restaurant nær Strøget

​På Cafe Hoppes giver vi dig mulighed for at holde dit selskab, i perfekte omgivelser. Vi vil forsøge at imødekomme alle dine behov. Vi sørger for maden, opsætning, servering og oprydningen. Alt du skal fokusere på er at invitere dem du vil have med, så vil vi sørge for at i får en fantastisk tid på Hoppes.

Cafe Hoppes har en fantastik placering midt på strædet – nær strøget

​ Med vores fantastiske beliggenhed, vil det være nemt for dine gæster at finde vej, til og fra stedet. Vores beliggenhed gør det muligt at kombinere en middag og nogle cocktails på hoppes med en tur i byen efterfølgende.

​På vores cafe har du mulighed for at holde dit selskab indenfor såvel som udenfor, i vores hyggelige gårdhave, som er overdækket og står klar med varmelamper, hvis det skulle blive for koldt.

Bestil en af vores fantastiske menuer, specielt til Selskaber, pakket med dejlig mad, og nyd senere på aften nogle fantastiske cocktails. Vores cocktails er ligesom vores mad lavet med kærlighed og passion for værket.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil hører mere om mulighederne for at holde dit selskab på Cafe Hoppes, eller hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Hoppes Café og Bar ApS

Læderstræde 11A

1201 København K

Tl​f.: 33 93 53 53

info@cafehoppes.dk 

Åbningstider:

​Søndag - Onsdag: 09.00 - 00.00

Torsdag: 09.00 - 02.00

Fredag - Lørdag: 09.00 - 04.00