Om Hoppes​

Med en fantastisk beliggenhed på Læderstræde i centrum af København, byder spisestedet Hoppes dig velkommen til en god oplevelse ligemeget hvad anledningen er!
​Hvad enten du vil sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu, nyde en cocktail i den dejlige gårdhave eller en iskold fadøl på et af midtbyens hyggeligste fortove.

Indled eller afslut shoppingturen på Strøget med en hyggelig brunch, frokost eller middag ved Hoppes hyggelige brændeovn, på fortovet eller i gårdhaven – eller smag på Hoppes fantastiske cocktails. Fredag og lørdag er der live DJ så festen kan fortsætte og vi lukker først kl 02:00.

Rabatordninger på Hoppes​

​De forskellige rabatter og tilbud kan ikke kombineres.

Spar 10% på dine drikkevarer:

Check in og "like" os på Facebook, Så giver vi dig 10% rabat på dine drikkevarer.

Studierabat på Hoppes:

Vi giver 15% studierabat på Hoppes ved fremvisning af gyldigt studiekort. Studierabat på Hoppes gælder søndag til torsdag på kortholders mad og drikke. Kan IKKE kombineres med andre rabatter eller tilbud.

LogBuy:

15 % rabat fra mandag – torsdag på op til 4 personer.
10 % rabat fra fredag – søndag på op til 4 personer.

Gælder kun ved fremvisning af gyldigt LogBuy kort.


Forbrugsforeningen:

Med forbrugsforeningskort 10%

Cocktail Hour:

To ens cocktails for kr. 125,- (gælder ikke Long Island).​Tilbuddet gælder torsdag fra 22.30 samt fredag og lørdag fra 23.00.

Selskaber:

Er I et større selskab eller en gruppe på 8+ personer, kan Hoppes tilbyde at sammensætte en lækker menu til en rigtig god pris - se under Events.​

​​

Hoppes Café og Bar ApS

Læderstræde 11A, 1201 København K
CVR: 31327334

Telefon: 33 93 53 53

E-mail: info@cafehoppes.dk  

Åbningstider

​Alle dage: 09.00 - 23.00

Køkkenet lukker kl. 21:00